Futsal Női NBI

Magabiztos siker Szekszárdon!

A Női NB1 alapszakaszának küzdelmei az utolsó előtti fordulóhoz érkeztek, ezzel együtt lányaink számára ez volt az utolsó vendégszereplés a rájátszás előtt. Az ellenfél pedig nem más volt, mint a Szekszárd csapata, akiktől ugyan nem kaptunk ki, de mindkét alkalommal megnehezítették a dolgunkat.

Szerencsére jól kezdtük a mérkőzést és a 12. percben Benkő Mónika révén sikerült megszereznünk a vezetést, amit nem sokkal utána egy újabb találattal tudtunk növelni. A gólszerző pedig az a Dióssy Dorka volt, aki ezen a találkozón volt először kezdő a szezonban és nem is volt rest ezt meghálálni Csernai Gábor vezetőedzőnknek.

A félidőben nem született több gól, így megnyugtató kétgólos előnnyel mehettünk pihenni.

Első félidő: Szekszárdi FC – TFSE-SZERTARSPORT.HU (0-2)

A szünetet követően mindössze két percnek kellett eltelnie, hogy újból betaláljunk, a gólszerző ezúttal Kiss Gabriella volt. Gabi egy viszonylag hosszabb gólcsendet tört meg, hiszen az elmúlt négy találkozó egyikén sem volt eredményes. A szekszárdiak ellen viszont kétszer is betalált korábban.

A folytatásban ugyan sikerült szépítenie a hazaiaknak, de a mi előnyünket Benkő Mónika, majd a góllövőlistát vezető Pádár Anita duplájának köszönhetően növelni tudtuk és meggyőző különbséggel nyertük meg a mérkőzést.

Végeredmény: Szekszárdi FC – TFSE-SZERTARSPORT.HU (1-6)

Hozzánk hasonlóan a tabellát vezető DEAC csapata is magabiztos sikert könyvelhetett el, így az utolsó fordulóban egymás közt dől el az alapszakasz győztesének kiléte, illetve alakulnak ki a rájátszás párharcai. A legfontosabb jelenleg az, hogy saját kezünkben van sorsunk, hiszen ha sikerül legyőznünk a debrecenieket, mi leszünk az alapszakasz győztesei!!

A találkozóra március 6-án, szombaton este kerül sor.

Hajrá lányok!!

Hajrá TFSE!!