Női NBI Röplabda

Magabiztos siker idegenben!

NBI-es női röpiseink a JászberényVolleyballTeam vendégeként léptek pályára a bajnokság 4. fordulójában. A lányok hosszú utat tettek meg egy győzelemért, de fogalmazhatunk úgy is, hogy az út hosszabb volt mint a mérkőzés maga. Bravúros teljesítménnyel 0-3-ra nyerték a találkozót!

Az első szettben egészen 11-13-ig pariban voltak velünk, majd elkezdtünk távolodni. Ezt követően többször volt vezetés váltás, sőt 15- 24-nél már szettlabdánk volt, de megtréfáltak minket a hazaiak és 15-24-ről tudtunk nyerni végül. A második felvonásban erőteljesebben nyitottunk, sőt 7 pontra nőtt a különbség az elején, de megtalálta számításait az ellenfél és lassan de biztosan zárkóztak fel egy darabig. Joel Herrera tanítványai is rákapcsoltak, 10 egységen állt meg a differencia és így nyertek 15-25-re.

A záró etapra maradtak az izgalmak, ahol tisztes helytállást követően 18 pontot szerzett az ellenfél. Töbsször is egálban voltak a felek és itt már kicsit nagyobb erőbedobás kellett a meccslabdához, azonban ezt is behúzták a hölgyek. A jászberényiek továbbra is nyert szett nélkül maradnak az utolsó helyen, míg a mieink a dobogó alsó fokán állnak továbbra is csekély különbséggel az első két alakulattól.

Forrás: hunvolley

Joel Herrera vezetőedző nyilatkozata a mérkőzésről:
A mai meccs egy nagyon fiatal csapat ellen volt, akik nagy lelkesedéssel játszottak és néha nagyon jól kellett játszanunk, mert soha nem adták fel. Szerintem pár év múlva jó játékosok lesznek. Még mindig nem vagyok elégedett a játékunkkal, de gratulálok a lányoknak és dolgozunk tovább keményen.

Női NB I:
JászberényiVolleyballTeam – TFSE 0:3 (-16, -15, -18)
Jászberény, 101 néző. Villás, Kulcsár.

JÁSZBERÉNY: Kovács D. 3, Sléder 8, Juhász V. 4, Faragó 5, Somlai 5, Fodor 2. Csere: Mizsei, Vas (liberók), Morvai 2, Csiki 1, Farkas V. Vezetőedző: Deme Gábor.
TFSE: Kökény N. 3, Komcsák 16, Budaházy 4, Tettamanti 12, Benedek G. 7, Zen 13. Csere: Boller, Hábetler (liberó), Rácz 2, Vámos. Vezetőedző: Herrera Olazabal.

A lányok követekező összecsapására hazai környezetben kerül sor a jelenleg 5. helyezett VEHIR-VESC ellen.

Gratulálunk a szép eredményhez, csak így tovább!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!