Kézilabda Női NBII

Létfontosságú győzelem

A TFSE női kézilabdacsapata heroikus küzdelmet folytat az NBII északi csoportjában, ezúttal a XVI. kerületi KMSE otthonában léptek pályára a hölgyek.

A sereghajtó ellenféllel szemben nem lehetett kérdés, hogy győzelemért utazik Herbert Krisztián csapata. A revans vágya hajtotta a lányokat, hiszen a KMSE sportolóinak ősszel sikerült elrabolniuk egy pontot a Zágrábi utcából.

Esélyeshez méltóan kezdte csapatunk a találkozót, 17 perc leforgása alatt óriási különbség alakult ki a felek között, 3–11 állt az eredményjelzőn. A továbbiakban sem adták lejjebb a lányok, a szünetre 9–18-as eredménnyel vonultak a felek.

Aki azt hitte, hogy a második félidőben lassabb lesz az iram, az nagyot tévedett. A 46. minutumban már 12 gól volt a különbség, a lefújás pillanatában pedig 16 találat volt a két csapat között.

Végeredmény: XVI. kerületi KMSE – TFSE 22-38(9-18)

Kiütéses győzelmet aratott csapatunk, amely létfontosságú volt a bajnokság hajrájában. Olajozottan működött a gépezet, beállós pozícióból 13 gól született. Illés Petra 7, Orján Viktória 6 alkalommal tett hozzá a gólszámhoz. A kapuban Molnár Noémi a megítélt 6 büntetőből 4-et hárított, ami szintén remek teljesítmény.

Egységként született a siker, mindenki hozzátette, amit tudott. Az első összecsapás során elért döntetlenhez képest óriási az előrelépés. Ez a siker lendületet adhat a hátralévő 3 játéknapra.

A következő alkalommal ismét egy közvetlen riválissal mérkőzik meg a TFSE, a Tatabányai SC látogat a Zágrábi utcába május 9-én, vasárnap 17 órától.

Hajrá TFSE!