Női NBI Röplabda

Leon csapata ezúttal elbukott a maratoni (5 szettes) csatában

NBI-es női röpiseink elszenvedték első vereségüket az idei szezonban. A Gödöllő elleni, zárt kapus hazai mérkőzésen a lányok 0-2-es hátrányból álltak talpra, és egy kiélezett, 5 szettes csatában maradtak alul az ellenfél csapatával szemben.

TFSE – Gödöllői RC 2:3 (–22, –18, 23, 18, –6)
Győri út, zárt kapuk mögött. V: Farkas L., Nagy L.
Legtöbb pont: Halla G. 13, ill. Kökény P. 14.

Mestermérleg:

Leonidas Gaitanakis (TFSE): – Sajnos erre a mérkőzésre nem készültünk fel kellőképpen, így a Gödöllői RC megérdemelten nyerhetett az otthonunkban. Ellenfelünk egyszerűen és koncentráltan játszott, ez ma belőlünk hiányzott. A harmadik, negyedik szettre megtaláltuk magunkat és visszatértünk a meccsbe, de az ötödik – döntő játszma – hibáit látva nem érdemeltünk győzelmet. Mindazonáltal nem kudarcként tekintünk a meccsre, sokkal inkább tanulságként, melyből építkezünk és igyekszünk javulni a következő találkozóra!

Szalay Attila (GRC): – Első két szettben döntő pillanatokban sikerült megfelelően koncentrálni és elfogadható volt a hibák száma is. A harmadik, negyedik játszmára ez már nem volt igaz és az ellenfelünk ezt könyörtelenül ki is használta. A döntő szettben ismét tudtuk uralni a játékot. Nagyon örülünk a megszerzett két pontnak.

A lányok következő mérkőzése Pécsett kerül megrendezésre szombaton (10.16.) 16:00-tól a PTE-PEAC otthonában.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!