Női NBI Röplabda

Küzdöttünk és alul maradtunk!

NBI-es női röpisienk a MÁV Előre-Bericap vendégei voltak a hétvégén. A két csapat izgalmas és szoros mérkőzéseket játszott az alapszakaszban és a rájátszásban is egymás ellen, erre ezúttal sem volt panasz. Jobban kezdtük az összecsapást, az első szettet megnyertük, ezt követően kétszer is alulmaradtunk, majd ismét magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést.

Fotó: Valus Dávid

Végül az ötödik szett volt a döntő, nem csak a mérkőzés, hanem a Fehérvár szempontjából is, hiszen a hazaiak egy győzelem esetén már biztos feljutóvá váltak. 9:9-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de az utolsó 6 pontot a végén zsinórban ütötte be a hazai csapat.

Fotó: Valus Dávid

Csépke Gábor értékelője a mérkőzésről:
Gratulálok a fehérvári csapatnak, de gratulálok a csapatomnak is! Ma nagyon hullámzóan játszottunk. Sajnos ez jellemzett minket az egész rájátszásban. Ma mikor a nyitásunk felkeményedett és a fogadásunk stabilabb lett el tudtuk kezdeni használni a centereket.

Forrás: hunvolley

Gratulálunk a MÁV Előre csapatának a feljutáshoz!

MÁV Előre-Bericap – TFSE 3:2 (–23, 16, 18, –20, 9)
Székesfehérvár, 128 néző. V: Csizmarik, Villás.

MÁV ELŐRE: Sólyom, Tóth J. 14, Csabai 7, Szerencsés-Miklai 32, Karnyickaja 21, Kiss L. 2. Csere: Sebestyén, Borostyán (liberók), Yaimaris 4, Kiss A. Vezetőedző: Nagy Fanni.

TFSE: Smits Van Oyen 1, Radomszki 23, Budaházy 4, Halla G. 10, Poór 6, Nagy V. 15. Csere: Boller (liberó), Kökény N. 5, Benedek, Villányi. Edzők: Csépke Gábor. Lucas Alborch.

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!