Kosárlabda Női NBI/A

Közvetlen riválishoz utazunk!

Női kosárlabdacsapatunk egészen kiváló formát mutat mostanság, hiszen a legutóbbi fordulóban zsinórban harmadik alkalommal tudott győzedelmeskedni. A következő körben a hasonlóan parázs teljesítményt nyújtó Vasas Akadémia otthonában lépünk parkettre.

Remek formát mutattak a lányok a BKG ellen is!
Forrás: Makó Éva – MTK

A pasaréti együttes utoljára október végén – a Cegléd ellen – hagyta el vesztesként a pályát, akkor mindössze öt pont választotta el őket a sikertől. Azóta a PINKK-et, a DVTK-t és a BEAC-ot is két vállra fektették, így bizakodva várhatják a mieink elleni párharcot.

Lányaink négy győztes kimenetelű mérkőzést tudhatnak maguk mögött – a PINKK, a Cegléd, a Csata és a BKG hajtott fejet előttünk az elmúlt meccsek során.

Ez a találkozó kiemelt fontosságú lesz, hiszen – jelen állás szerint – mi felsőházi, a Vasas pedig alsóházi pozícióban van, így biztosra vehetjük, hogy komoly harc lesz az összecsapáson, ami szombaton 18:00-kor kerül megrendezésre. A Vasas csarnoka kifejezetten közel található a miénkhez (10 perc gyalog – Vasas Pasaréti Sportcentrum, Budapest, Pasaréti út 11-13, 1026), így mindenkit bátorítunk arra, hogy személyesen buzdítsa lányainkat!

Kemény meccsre számítunk a Vasas ellen!
Forrás: Makó Éva – MTK

A meccs élő közvetítése az alábbi linken érhető el: https://mindigtvgo.hu/details?id=12179972&type=7&srcCarouselId=138

Hajrá lányok, hajrá TFSE!!