Kézilabda Női NBII

Közvetlen riválishoz látogatunk!

NBII-es női kézilabdacsapatunk számára már csak 4 forduló maradt hátra a 2021/22-es küzdelmekből. Lányaink a véghajrát megelőzően a második helyen állnak, egy ponttal lemaradva az első helyezett (Szigetszentmiklós) mögött és ugyancsak egy ponttal a harmadik (ENUSE) előtt. Igaz a fent említett két alakulat egy találkozóval kevesebbet játszott nálunk.

Ezen a hétvégén kisebb túra vár csapatunkra, ugyanis az ENUSE otthonába látogatunk Szászberekre, mely a legtávolabbi helyszínnek bizonyul az idény során.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az Euro-Novex ellen 2021. novemberében felejthetetlen győzelmet szereztünk hazai környezetben (28–27). Azon a mérkőzésen jelentős ellenszélben tudtunk helytállni, hiszen 12 db kétperces ítélet (számunkra ez szezonrekord) került kiosztásra velünk szemben.

Ami az aktuális formát illeti: a házigazda ENUSE sorozatban 9 mérkőzésen nem talál legyőzőre, legutoljára mi tudtunk megverni őket. 2022-ben nekünk 6 meccsen 5 siker a mérlegünk. Érdekesség továbbá, hogy a szezon során megszerzett győzelmek (12) és vereségek (3) száma egyaránt azonos a két csapatnál.

Forrás: MKSZ

A fentiek fényében a szezon talán legkiélezettebb összecsapására van kilátás, ahol a tét mindkét fél számára azonos: életben tartani a bajnoki címhez fűzött reményeket!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Szurkoljunk a lányoknak ezen a hétvégén is, hajrá TFSE!

ENUSE – TFSE (04.10. 16:00)
Szászberek Sportcsarnok