Kosárlabda Női NBI/A

Következő ellenfelünk az UNI Győr!

NBI/A-s női kosarasaink az UNI Győr csapatával fognak farkasszemet nézni a rájátszás második körében! Aktuális ellenfelünk a negyedik helyen végzett az alapszakaszban, majd az ötödik helyen rangsorolt DVTK együttesétől kapott ki a rájátszás első fordulójában. Lányaink a címvédő Sopronnal találkoztak a negyeddöntőben, ahol összesítésben 2–0-ra (95–34; 45–93) maradtak alul.

Fotó: Hegedüs Gábor – MTK Budapest

A jelenlegi szezonban lejátszott egymás elleni mérkőzéseinken először 10, majd 22 ponttal bizonyultak jobbnak nálunk a kisalföldiek. Magyar Biáék tavaly is szembekerültek a győri alakulattal a rájátszásban, igaz akkor az első körben. Iványi Dalma lányai 2021 tavaszán magabiztos játékkal nyertek Győrben, majd itthon egy fokkal szorosabb meccsen, 10 ponttal tudtak minket megelőzni.

Friss információ, hogy a győriek komplett csapattal várnak minket, felépült ugyanis a télen szerződtetett Jordin Canada!

A párharc nyertese az 5. helyért fog ringbe szállni a Csata – Vasas összecsapás győztesével, míg a vesztes felek a 7. helyért küzdenek meg.

Lányaink a BEAC elleni utolsó alapszakaszbeli mérkőzésen is megmutatták, hogy hatalmasat tudnak harcolni! Reméljük, hogy ez a tűz meglepi majd az UNI Győr együttesét. Örömünkre mindenki bevethető állapotban, sikerre éhesen várja a küzdelmeket!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

UNI Győr – TFSE (04.02. 17:00)
Széchenyi István Egyetemi csarnok, Győr

A párharc folytatására a Városmajorban kerül sor jövőhéten szerdán este 7-től!

Hajrá lányok, hajrá TFSE-MTK!