Férfi NBII Kosárlabda

Következő ellenfelünk a Pénzügyőr SE II. lesz!

11 forduló óta veretlen NBII-es kosárlabdázóink a bajnokság következő fordulójában a jelenleg 12. helyen álló Pénzügyőr SE II-vel csapnak össze! Boros Zoltán fiai február óta folytatják elképesztő menetelésüket, náluk jobb statisztikával, ezen a téren csak az éllovas MAFC Martos rendelkezik.

Forrás: MKOSZ

A Pénzügyőr II-vel játszott hazai találkozónkon 76-47-re diadalmaskodtunk, már az első félidőben 16 pontos előnyt harcolunk ki. Ellenfelünk a legutóbbi 5 meccséből 2 győzelmet (Kandó SC, Gia Form) szerzett és 3 alkalommal kapott ki (Közgáz SC, Százhalombatta, MAFC Martos). Számunkra kedvező hír, hogy csak azokat a csapatokat tudta legyőzni, melyek az utolsó két helyet foglalják el. Reményeink szerint ezútal is tovább folytatódik a sikerszéria!

Forrás: MKOSZ

A hétvége további fontos, minket is érintő eseménye, hogy a Százhalombatta a MAFC Martos alakulatát fogadja. Az előttünk álló két rivális összecsapásának számunkra kedvező végkimenetele egy vendég siker lenne. Ebben az esetben ha sikeresen abszolváljuk a hátralévő fordulókat (MAFC Martos, Százhalombatta, ELTE Fortis), 2 év után ismét ott lehetnénk a rájátszásban!

Pénzügyőr SE II. – TFSE (05.04. 19:30)
CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!