Férfi BLSZ II Labdarúgás

Következő ellenfelünk: Hidegkút SC

BLSZ II-es labdarúgóink a Hidegkút SC (6.) vendégeként lépnek pályára ma este! Az őszi egymás elleni összecsapáson 4-0-ra sikerült diadalmaskodnunk. Akkor a mérkőzés első félidejében jól tartotta magát az akkor vendég hidegkúti csapat, sőt a második játékrész eleje sem hozott találatot. Az első gólt a 63. percben szereztünk, amit aztán libasorban követett a többi.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A házigazda jelenleg nincs túl jó formában, hiszen az előző két fordulóban egyaránt elbukta meccseit a Kelen SC II. majd az Ember-Előny SA ellen. Nekünk 1 győzelem (Barca EH) és 1 döntetlen (Közterület) a mérlegünk az elmúlt két hétből, ráadásul március óta mindegyik idegenbeli mérkőzésünkön nyerni tudtunk.

Forrás: MLSZ

5 fordulóval a vége előtt mindegyik meccsünk kulcsfontosságú, hiszen a közvetlen rivális Budai FC SE szorosan a nyomunkban van! Hibázásra most nincs lehetőseg, különben elveszítenénk a feljutást érő első pozíciónkat. Csapatunk számára régóta vágyálom visszakerülni a fővárosi első osztályba, ahol legutoljára a 2017/18-as szezonban szerepeltünk.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!