Férfi NBII Kézilabda

Kötelező győzelem

NBII-es férfi kéziseink a Martonvásári KSE vendégei voltak és ismét legyőzték a sereghajtót! Lassan indult be a mérkőzés, legalábbis a mi részünkről. A félidőben 1 gólos hazai előny állt az eredményjelzőn (18-17). A második félidőre már fejben is megérkeztek a fiúk. Feszesebb tempót diktálva, jó védekezéssel és a teljes csapat rotálásával végül 9 góllal sikerült diadalmaskodni a házigazda felett.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Datzuk Péter edzői értékelése a mérkőzés követően:
A vártnál is nehezebben indult a martoni mérkőzés, de a két pontot nem kell megmagyarázni! A taktika szerint, a gyorsasági, erőbeli és állóképességbeli előnyünket kidomborítva és mindenkinek lehetőséget adva szerettük volna begyűjteni a két pontot. Az első félidőben annyira nem működött a védekezésünk, köszönhetően a húsvét-hétvégi ritmusból való kiesésnek, hogy inkább mi bizonytalanodtunk el, rutinos ellenfelünkkkel szemben. A félidőben fejben is „megérkeztünk” a mérkőzésre és a megbeszéltek szerint folytattuk.

forrás: MKSZ

Figyelmünk most már az utolsó három fordulóra helyeződik! A papírforma szerint az előttünk álló Dunaharaszti két ponttal vezet, de nekik három idegenbeli mérkőzésük lesz, míg nekünk két hazai mellett egy kecskeméti kirándulásra van jegyünk. A terv az, hogy legalább három ponttal többet kell szereznünk, mint ők az utolsó fordulókban. Először is a harmadik helyezett Tökölt látjuk vendégül szombaton 18:00 órától, ami nem lesz könnyű feladat, de mi nagyon készülünk!”

Martonvásári KSE – TFSE 28-37 (18-17)

Szép volt fiúk, hajrá TFSE!