Futsal Női NBI

Kötelező győzelem!

Női futsalcsapatunk a tabella 5. helyén álló Csepel gárdáját fogadta, amely alakulat tudott nagyobb meglepetéseket okozni, de ennek ellenére egyértelműen a győzelem volt a cél, hiszen a korábbi két találkozásunk alkalmával magabiztos sikert arattunk.

Esélyeshez méltóan és rendkívül frissen kezdtük a találkozót, ami a válogatott összetartás tudatában igencsak bíztató jel, ugyanis ne feledjük, hogy négy játékosunk is részt vett ezen az eseményen, ahol nagyon jól szerepelt a nemzeti együttesünk. Visszakanyarodva a lendületes kezdésre: Folk Zsuzsa találatával szereztünk vezetést, majd Balya Dorottya növelte tovább az előnyt a félidő hajrájában, így kétgólos fórral mehettünk pihenni a szünetre.

A folytatásban is meg tudtuk őrizni a tempót, aminek hála Kovács Szilvia is beköszönt, ezzel pedig megszületett a végeredmény.

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – Csepel FC USE  3-0 (2-0)

Ezzel a sikerrel átmenetileg növeltük a Tolnával szembeni előnyünket, mégpedig azért csak átmenetileg, mert a Szekszárd közeli csapat még nem játszotta le a tizennegyedik bajnokiját.

Folytatás a Magyar Kupa visszavágójával szerdán, ami a párharc első mérkőzéséből kiindulva puszta formalitás lesz, de az eredmény közel sem másodlagos!

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!