Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB – Még mindig az élen!

Tegnap este (02.27.) női, illetve férfi kosárcsapatunk is pályára lépett a MEFOB-on és újabb kettős győzelemmel zárták az estét! Az urak játszottak szorosabb mérkőzést, ellenfelük Sopronból érkezett. Hiába a vendégek pontjai vezették fel a találkozót, részünkről Pataki Levente két gyors középtávolival válaszolt.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Szorosan egymás mellett haladtak a csapatok, de sikerült 3 pontos előnyre szert tenni. A második szakaszban újabb 7 egységgel nőtt a differencia, így a nagyszünetre 43-33-mal vonulhattunk. A harmadik etap az elsőt tükrözte és a záró negyedben is mi bizonyultunk jobbnak. Játékosaink közül Cohill Eric és Mester Márk járt az élen szerzett pontokat illetően, lepattanók és gólpasszok terén Dékány Imre nyújtott kiemelkedőt.

Forrás: MKOSZ

TFSE – SMAFC 80-60 (16-13, 27-20, 16-12, 21-15)

Forrás: MKOSZ

Kováts Gabriella tanítványait nem lehet megállítani! Nincs új a nap alatt, továbbra is veretlenek, ezúttal a PTE-PEAC volt az áldozatuk, akit 53 ponttal győztek le itthon. Az első negyedben már látható volt az elsöprő rohamok eredménye, a lányok 26, míg ellenfelük csupán 9 egységet szerzett.

FOrrás: MKOSZ

A folytatásban csak tovább fajultak a dolgok, minden szakaszban nőttön-nőtt a különbség a javunkra, amire a pécsiek nem találtak orvosságot. Külön öröm, hogy mindenki pályára lépett és pontot is szerzett! Lányaink közül Vígh Bernadett nem csak a pontok, hanem a lepattanók szerzésében is jelentős részt vállalt.

Forrás: MKOSZ

TFSE – PTE-PEAC 96-43 (26-9, 25-15, 24-8, 21-11)

Mindkét csapatunk továbbra is az első helyen áll. A hölgyek zsinórban 9 győzelemmel és jelenleg 4 pont előnnyel vezetik a tabellát, az uraknál viszont nem ennyire egyszerű. A Corvinus és a Mosonmagyaróvár szorosan a nyomukban van, illetve egy fordulóval kevesebbet játszottak. A lányok következő mérkőzésüket a 4. helyezett Közgáz SC ellen játszák, míg a srácok Szombathelyre utaznak.

Gratulálunk a győzelmekhez, csak így tovább!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!