Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB – Ma este is kettős rangadó van kilátásban!

A szokásos hétfő esti kosárlabda MEFOB küzdelmeiben női és férfi csapatunk egyaránt pályáralép. A hölgyek kezdenek korábban, Kováts Gabriella tanítványai a 3. helyezett Szombathellyel csapnak össze hazai környezetben.

Fotó: Valus Dávid

Az ellenfél két meccsét is elvesztette az elmúlt időszakban, előbb a Győr (48-89), utóbb a Pécs (79-72) győzte le. Lányainknál a helyzet változatlan, továbbra is veretlenül vezetik a tabellát. A SzOESE-t novemberben 65-94-re múlták felül. Múlt héten a Corvinus otthonában diadalmaskodtak és reményeink szerint most is egy újabb strigula kerül a győzelmek mellé!

TFSE – SzOESE (03.13. 18:50)
Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium

Forrás: MKOSZ

A fiúknál sajnos nem ennyire jó a kilátás, de ők is dobogós helyen állnak és mivel az első 4 megy tovább, így még adott a lehetőség. Legutóbb a Szombathelytől szenvedtek vereséget idegenben és ezzel estek vissza a 3. helyre.

Forrás: MKOSZ

Ma este lehetőségük lesz korrigálni a Ludovika ellen hazai pályán. Fontos mérkőzés lesz, ugyanis már csak 2 fordulójuk van hátra, így minden pont számít. Érkező riválisuk legutóbb mindkét elbukta, illetve a felek decemberi összecsapásán Boros Zoltán fiai majd 30 ponttal győzedelmeskedtek. Reméljük, hogy ezúttal is hasonlóan szép eredménnyel zárul az este.

TFSE – Ludovika Sportegyesület (03.13. 20:15)
TF L2 terem, Budapest

Sok sikert mindenkinek, hajrá TF!