Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB – Lányainknál a helyzet változatlan, fiaink elvéreztek Szombathelyen!

A kosárlabda MEFOB hétfő esti összecsapásain mindkét csapatunk idegenben lépett pályára. A lányok legyőzték a Közgáz SC csapatát, azonban a fiúk vereséget szenvedtek Szombathelyen.

Forrás: MKOSZ

Boros Zoltán megfogyatkozott kerettel vágott neki a szombathelyi útnak és legnagyobb bánatunkra vereséget szenvedett a csapat. Az első negyedben 6 pont előnyt harcoltak ki a hazaiak, ezt a másodikban sikerült lejjebb tornázni, de a nagyszünet utáni folytatás sem hozott változást. A hajrához közeledve lassan, de biztosan növelte fölényét a Szombathely és a végén 22 egységgel bizonyult jobbnak.

Forrás MKOSZ

Ezzel a vereséggel visszacsúsztunk a 3. helyre, de még semmi sincs veszve, hiszen az előttünk lévők egyel kevesebbet játszottak és még van lehetőségünk javítani.

SzOESE – TFSE 85-63 (21-15, 15-17, 28-18, 21-13)

Kováts Gabriella tanítványai begyűjtötték tizedik győzelmüket és továbbra is veretlenül vezetik a tabellát! A lányok a Közgáz SC és DSK otthonába látogattak, ahol magabiztos játékkal, minden negyedet megnyerve arattak diadalt. A két fél korábbi találkozójához képest most nem alakult ki akkora különbség, novemberben 59 ponttal bizonyultunk jobbnak.

Forrás: MKOSZ

Ezúttal kerek 20 egységgel tudtunk nyerni, már az első félidőben sikerült kialakítani a nagyobb differenciát. A pihenőt követően szorosabbá vált a játék, de nem tudott jobban felzárkózni a Corvinus. Külön öröm, hogy minden játékosunk pályára lépett, közülük Király Andrea emelkedettt ki 20 ponttal, 12 lepattanóval és 5 assziszttal!

Közgáz SC és DSK – TFSE 66-86 (11-23, 20-26, 18-19, 17-18)

Forrás: MKOSZ

Gratulálunk a győzelemhez, sok sikert a folytatásban!