Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB – kettős hazai összecsapás a porondon!

Női és férfi kosárlabda MEFOB csapatunk ismét hazai környezetben lép pályára a ma esti összecsapásokon! Éllovas lányaink a sereghajtó Sopront fogadják, míg a fiúk az 5. helyezett Szombathellyel mérkőznek meg. Kováts Gabriella tanítványai eddig hibátlanul teljesítenek a bajnokságban, de nem úgy az ellenfelük. A SMAFC együttese eddigi 4 mérkőzéséből egyet sem tudott megynerni!

Fotó: Hegedüs Gábor

A dobogó tetején álló hölgyek 3 idegenbeli (Ludovika Csata, PTE-PEC, SzOESE) és 1 hazai (Közgáz SC) sikernek örvendhettek. Most érkező riválisuk azonban egyszer sem tudott nyerni. Sorrendben a PEAC, Közgáz SC, Csata és az UNI Győr együttesétől kaptak ki, ez utóbbitól 98 ponttal Sopronban. A tavalyi kiírásban utolsó helyen végző soproniak 12 meccsből 12-t elbuktak. Abban az évben itthon 138-15-re tudtuk legyőzni őket és reményeink szerint, ha nem is ekkora különbséggel, de ismét diadalt tudunk aratni!

Forrás: MKOSZ

TFSE – SMAFC (11.28. 18:50)
Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium

Boros Zoltán fiai jelenleg a dobogó mádosik fokán állnak 4 győzelemmel (Közgáz SC, VESC, Óbuda, SMAFC) és egyetlen vereséggel (UNI Győr). Idelátogató ellenfelük felemás eredményekkel érkezik, eddig 2 győzelme (SMAFC, Óbuda) és 2 veresége (Közgáz SC, PTE) van. Javunkra billentheti a mérleg nyelvét, hogy azoktól, akiktől vereséget szenvedtek, már korábban legyőztük. Érdekesség, hogy a 2021-es kiírásban a szombathelyiek megynerték az alapszakaszt és az utolsó 9 meccsüket zsinórban behúzták. Mi a 2. helyen zártunk és hazai környezetben, egy kiélezett összecsapáson végül 89-84-re tudtunk győzni. Reményeink szerint ezúttal is sikerrel zárjuk ellenük az estét!

Forrás: MKOSZ

TFSE – SzOESE (11.28. 20:15)
TF L2 terem, Budapest

Sok sikert hölgyek/urak, hajrá TF!