Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB – Egyik szemünk sír, a másik nevet!

Hétfőn került sor a kosárlabda MEFOB bajnoki küzdelmeire, melyben női és férfi csapatunk is ugyanazon a napon lépett pályára. A lányok 87 pontos különbséggel verték ellenfelüket, a fiúk sajnos alulmaradtak egy óriási küzdelemben a Mosonmagyaróvárral szemben. Boros Zoltán vezetőedző megfogyatkozott kerettel vágott neki a hosszú útnak, mivel több játékosunk is arra kényszerült, hogy kihagyja az összecsapást.

Forrás: MKOSZ

Legnagyobb bánatunkra ezzel a mosoniak malmára hajtottuk a vizet, melyet a végeredmény is tükröz. Az első negyedben 14 pontos előnyt harcolt ki a hazai alakulat és ahogy egyre haladtunk előre a mérkőzésben, úgy növelték a differenciát is. Öröm az ürömben, hogy többen is 10 pont fölött zártak és a csapat becsülettel harcolva nehezítette meg a rivális dolgát. Ezzel a vereséggel utólért bennünket a Corvinus, így holtversenyben, de továbbra is vezetjük a tabellát.

Forrás: MKOSZ

Mosonmagyaróvár UNI-Győr – TFSE 122-73 (37-23, 31-15, 26-15, 28-20)

Fotó: Mészáros Mihály – BEAC

Kováts Gabriella tanítványai 87 pontos különbséggel verték a Ludovika Csatát! A vendégek egyik negyedben sem tudtak 10 egység fölé jutni, míg lányaink közül többen is remekeltek. Továbbra is hibátlanul vezetik a csoportot, ez volt a hetedik győzelmük zsinórban.

Forrás: MKOSZ

Az első felvonásban 19 ponttal dobtak többet a mieink, a másodikban 18-cal. Nem segített a nagyszünet sem a Csatán, tovább folytatódott az erődemonstráció. A harmadik etapban tudtuk a legtöbb, összesen 32 pontot szerezni, ellenfelünk 4-ig jutott! Ezt követően megismételtük az első negyedben látottakat, annyi különbséggel, hogy nem engedtük 5-nél tovább a riválist.

Forrás: MKOSZ

TFSE – Ludovika Csata 107-20 (27-8,21-3,32-4,27-5)

A hölgyek következő mérkőzésére idegenben kerül sor, a közvetlen mögöttük álló UNI Győrhöz látogatnak, a fiúk pedig az Óbudai Egyetem vendégei lesznek.

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!