Férfi MEFOB Kosárlabda

Kosár MEFOB – Veszprémbe utazunk!

Férfi MEFOB kosárcsapatunk követekező mérkőzésére Veszprémbe utazik, ahol a VESC otthonában lépnek majd pályára a ma este folyamanán. Boros Zoltán fiai az első fordulóban remek teljesítménnyel, szoros mérkőzésen arattak győzelmet a Közgáz SC és DSK ellen 69-64-re. Leendő házigazdánk velünk ellentétben nem volt ennyire szerencsés…

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A veszprémi alakulat az első találkozóját az Óbudai Kandó Egyetemmel játszotta idegenben, ahol a házigazda megsemmisítő vereséget mért a vendégekre. Az eredményjelzőn 130-46 szerepelt a lefújás pillanatában! Finoman fogalmazva is nagy pofonba szaladtak bele és valószínűleg rajtunk szeretnék kiköszörülni a csorbát, de ehhez a mieinknek is lesz egy-két szava.

Forrás: MKOSZ

Reményeink szerint egy újabb győzelemmel esetén az élre tudunk lépni. A 9 csapatból eddig 6-an játszottak és velünk együtt a szombathelyiek, illetve a fent említett óbudaiak voltak eredményesek. A Mosonmagyaróvár UNI-Győr az Óbudai Kandót fogadja, a SzOESE pedig a PEAC-ot látja vendégül. Mindegyik újonnan említett brigádnak ez lesz az első mérkőzése.

VESC – TFSE (10.24. 20:20)
Veszprémi Egyetem Tornacsarnok

Hajrá srácok, hajrá TFSE!