BLSZ I Labdarúgás

Korán kezdjük a Testvériség elleni rangadót!

A BLSZ I. utolsó előtti fordulójában (29.) kifejezetten izgalmas mérkőzésre számíthatnak labdarúgóink. Elekes József által irányított alakulatunk a 10. helyen álló, nálunk kettővel több ponttal rendelkező Testvériség otthonába látogat szombat délelőtt 10 órától.

Aktuális ellenfelünk ezen a héten pótolta a Szabadkikötő elleni elmaradt mérkőzését, amin Fehértói és Németh góljaival tudott 2–0-ás sikerrel zárni. A Testvériség csapatáról elmondható, hogy kifejezetten fiatal kerettel vitézkednek a BLSZ I. mezőnyében. Olyan nagyágyúkat szorongattak meg a jelenlegi kiírásban, mint a REAC, a Gázgyár vagy a Budafok II., emellett a legutóbbi szezonban Budapest Kupa döntőig meneteltek. 2022. novemberében 1–1-et játszottunk velük és ezúttal is szánt szándékunk a pontszerzés.

A Testvériség jellemzően jól védekező csapat, amit alátámaszt kapott góljaiknak a száma (40), ebben a mutatóban az erős középcsapatok közé sorolhatók. Esetleges győzelmünkkel megelőznénk az újpalotaiakat és több pozíciót is javíthatunk, ha számunkra kedvezően alakulnak az alsóházi riválisok szintén egymás elleni összecsapásai. Az ellenfél legfőbb gólvágójaként Ambrózi Álmos Manót jegyezhetjük, aki 9 találatnál tart, ugyanakkor érdemes megemlíteni a liga sárga lap rekorderét is, a fiatal Németh Kristófot, aki jelenlegi 12 lapjával a BLSZ I. elmúlt 4 kiírásának leggyakrabban szankcionált játékosa.

Testvériség-Újpalota SE – TFSE (05.20. 10:00)
Testvériség SE Sporttelept

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!