Férfi NBII Futsal

Komoly tét, nehéz ellenfél!

Férfi futsalcsapatunk a kissé felemásan zárt 2020-as év után, 2021-et már a kvalitásához méltóan indította és idegenben győzte le magabiztosan a REAC-SISE együttesét.

A soron következő fordulóban a Szigetszentmiklós csapatát fogadjuk, akiket az ősz során egy magabiztosnak mondható három gólos előnnyel idegenben győztünk le.

A Pest megyei alakulat két bajnoki találkozón van túl ebben az évben. Először hazai pályán győzték le a PEAC-ot, majd egy szoros meccsen, szintén otthon maradtak alul a kis Hali ellen. Ezzel pedig jelenleg a 3.helyen állnak a tabellán, közvetlenül utánunk, de mi két mérkőzéssel kevesebbet játszva tudjuk őrizni a második pozíciót!

Biztosak lehetünk abban, hogy egy kiélezett szoros meccs lesz majd a két együttes összecsapása!

A találkozóval kapcsolatban Sóvári Benedeket kérdeztük: A Szigetszentmiklós csapata egy fiatal jól szervezett csapat, akik tudnak nagy meglepetéseket okozni ahogyan már azt tették is a bajnokság folyamán. A center játék az igazi erősségük, amire majd a mérkőzés folyamán oda kell figyelni, de ha odafigyelünk és koncentráltak vagyunk akkor meglesz a győzelem!

A találkozó január 18-án hétfőn, 20:30-kor kezdődik, a helyszín pedig a Fáy utcai csarnok!

Hajrá Fiúk!!

Hajrá TFSE!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!