Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Komoly kihívók várnak ránk a Felsőházban!

NB II-es kéziseink hamarosan megkezdik a küzdelmeket a Felsőházban, szombatra és vasárnapra is jut egy-egy összecsapás!

A fiúk a B csoport 2. helyén zártak, 1 ponttal lemaradva az FTC U21 mögött. 2 győzelemmel (Budakalászi, MÁV Előre), 2 döntetlennel (FTC, MÁV Előre) és 2 vereséggel (FTC, Budakalászi) összesen 6 pontot hoztak az Észak-Nyugat (A-B) csoportos Felsőházba, akárcsak a lipótiak.

Az A jelzésű csoportból első helyen a Balatonfüred Kézilabda Akadémia végzett (10 GY, 3 D, 1 V), a Komárom VSE lett a második (8 GY, 3 D, 3 V), az Alsóörsi SE a harmadik (9 GY, 1 D, 1 V), valamint negyedikként a Lipóti Pékség (9 GY, 0 D, 5 V) jutott be. A folytatásban csak azokkal fognak Ujvári Bence tanítványai megmérkőzni, akik az A csoportban szerepeltek (ugyan ez vonatkozik a lányokra is ez E csoporttal), közülük pedig egyből a csoportelső Balatonfüreddel kezdenek!

A-B csoport Felsőház, 1. forduló
Balatonfüred Kézilabda Akadémia – TFSE (03.23. 16:00)
Eötvös Sportcsarnok, Balatonfüred

Herbert Krisztiánék az F csoport 3. helyén végeztek az alapszakaszban, a Csepel DSE és a Ferencváros U21 mögött, de rajtuk kívül negyedikként a SZISE-Bamba Marha U21 is a legjobb 4 között szerepel. A lányok a Dél-Nyugat (E-F) csoportban fognak megmérkőzni a kihívóikkal.

Az E csoportban a mohácsiak lettek az elsők (12 GY, 2 V) 1 ponttal megelőzve a Siófokot (11 GY, 1 D, 1 V). Harmadikként a NEKA U21 jutott be (8 GY, 2 D, 4 V) és negyedik helyen a Nagyatádi RKC SE követte. Ebből a négyesből a mieink azzal a Siófok KC-val kezdenek vasárnap, amelynek felnőtt csapata pár éve még a nemzetközi porondon szerepelt. Fontos mérkőzés elé nézünk, főleg, hogy a másodiktól, egészen az 5. helyig minden csapatnak 8 pontja van!

E-F csoport Felsőház, 1. forduló
TFSE – Siófok KC (03.24. 14:45)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

Sok sikert mindenkinek, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKSZ