Férfi NBII Kézilabda

Kőkemény ellenfél látogat hozzánk!

NBII-es férfi kéziseink legutóbb borították a papírformát és bravúros győzelmet arattak vert helyzetből az Üllői KSE vendégeként! Most hazai pályán bizonyíthatnak dobogós ellenféllel szemben, méghozzá a Kiskunmajsa ellen, akitől korábban hatalmas küzdelem árán csentünk pontot.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Azon a találkozón a sírból táncoltunk vissza és az Üllő ellen is vert helyzetből fordítottunk. Ujvári Bence tanítványai azonban nehéz helyzetben lesznek, mivel a majsaiak is jó formában várják a találkozót. Két hazai győzelem után látogatnak hozzánk, előző alkalommal a KTE-t verték 9 góllal, előtte pedig a Tökölt 3-mal. Bizakodásra adhat okot, hogy a papíron gyengébb riválisok közül 8 gólos vereséget szenvedtek a Dunaharaszti otthonában.

Forrás: MKSZ

Amennyiben sikerül ismét csodát tenni a pályán, a srácok több helyet is léphetnének előre a tabellán, lévén, hogy a 10. és a 3. hely között mindössze 4 pont a különbség. Reméljük, hogy számunkra kedvező fordulatot vesz majd a történet és újabb pontnak, vagy akár pontoknak örülhetünk!

TFSE – Kiskunmajsai KC (02.26. 18:00)
SOTE Sportcsarnok, Budapest

Hajrá srácok, hajrá TFSE!