Férfi NBI Futsal

Kőkemény csata, bíztató második félidő – Gólzáporos meccs a bajnok ellen!

Férfi futsalcsapatunk az alapszakasz utolsó játéknapján a bajnoki címvédő és egyben listavezető Haladás együttesét fogadta. Komoly téttel leginkább a vendégek számára bírt az összecsapás, hiszen mi már biztosan a 9. helyen végeztünk, azonban a zöld-fehéreknek még be kellett biztosítaniuk az első pozíciójukat.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Sajnos nem kezdtük jól a találkozót – a szombathelyiek gyorsan megszerezték a vezetést, majd további két gólt még három perc alatt. Mondhatni sokkhatásként ért minket ez a roham, de szerencsére „Two” résen volt és egy szép góllal jelezte, hogy nem hagytuk mi ezt még annyiban. A Haladás folyamatosan nyomás alá helyeztek bennünket, aminek eredményeként 1–5-ös előnnyel mehettek pihenni a szünetre.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A fordulás után nekünk jött ki jobban a lépés – Lipl Noel gyors találatával némi remény mutatkozott, ámde Dróth Zoltán miatt nem sokáig örülhettünk. (2–6) Ekkor kezdett az összecsapás igazán belendülni, ugyanis Szabó Zsolt rögtön válaszolt a kapott gólra. Ami ezután jött, az biztosan emlékezetes marad egy ideig.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Először Lipl Noelt reklamálásért kiállította a játékvezető, majd a vendég alakulat ismételten bevette a hálónkat, ezután pedig valóságos „büntetőpárbajjá” alakult a mérkőzés végjátéka. Ezekből csupán egyet sikerült értékesíteni, de a túloldalon sem volt szerencse a büntetőket illetően, azonban azok hétméteresek voltak. Szám szerint kettő, melyeket Klcsó Gábor hatalmas bravúrral védett ki. Az összecsapás utolsó találatát Sóvári Beni jegyezhette egy élményszámba menő akció végén.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – Haladás VSE  5 – 7 (1 – 5)

TFSE-BESTRONG-HALADAS-VSE-5-7-MLSZ-adatbank

Az alapszakasz ezzel a befejeződött, így teljes lett az alsóházi rájátszás mezőnye. Kecskemét, Aramis, Nyírgyulaj és a Kistarcsa fog küzdeni a minél jobb pozícióért. Folytatás két hét múlva!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!