Kosárlabda Női NBI/A

Kókai Patrícia is nálunk folytatja!

Újabb 2006-os születésű játékossal bővül a TFSE-MTK élvonalbeli kerete Kókai Patrícia személyében, aki Sopronból tanulmányi kölcsönadással kerül csapatunkhoz. A korosztályos válogatott mellett az NB I. A, NB I/B és a juniorbajnokság mezőnyéből is ismerős lehet a fiatal reménység, aki nevelőegyesületétől csatlakozik hozzánk.

Patrícia mindössze 15 esztendős volt, amikor bemutatkozott a Sopron Basket felnőtt csapatában, ahol többször is lehetőséget kapott az élvonalban, valamint már Euroliga mérkőzésre is nevezték. A Soproni Darazsak Sportakadémia ígéreteként tartják számon, aki jó felépítésével és mentalitásával kifejezetten fiatalon az érettebb és tudatos játékosok közé sorolható. A junior mezőnyben ezüstéremig jutott a legutóbbi kiírásban, itt 17.3 pontos átlaggal zárt, az NB I/B-ben viszont aranyéremmel fejezte be az évadot 13.9-es átlag mellett.

Ami az eddigi élvonalbeli pályafutását illeti, a mögöttünk lévő idényben többek között velünk szemben is pályára lépett, összesen 13 alkalommal kapott lehetőséget. Dobott pontokat a Cegléd, BEAC, Vasas, TFSE és a BKG ellen is. Lendületességével és humorával könnyen be fog tudni illeszkedni lányaink közé, továbbá egyik legfiatalabb játékosunkként tarthatjuk majd számon, aki Gábor Lilivel és Vladár Rózival együttesen képviselheti majd a 2006-os korcsoportot.

Név: Kókai Patrícia
Életkor: 18 év
Magasság: 178 cm
Poszt: 2

Felsőfokú tanulmányait várhatóan egyetemünkön fogja majd megkezdeni ősztől, ami újdonság lehet majd számára, de egyesületünk minden támogatást igyekszik majd megadni annak érdekében, hogy életének új fejezete a lehető legjobban sikerüljön.

Sok sikert kívánunk a TFSE-MTK-nál Patrícia, már várjuk, hogy csatlakozz hozzánk!

Fotó: Sopron Basket
Grafika: TFSE