Férfi NBII Futsal

Kiütéses győzelem Érden, de még egy meccsünk hátra van a héten!

NB II-es futsalosaink hétfő este az Asterix SC Érd együtteséhez utaztak és a korábbi 4-4-es döntetlen ellenére ezúttal kiütéses győzelmet arattak!

Az összecsapás 5. percében Papp Zsombor révén szereztünk vezetést, majd nem sokkal később Petroff Norbert is feliratkozott a gólszerzők közé. Említett duónk még egy lapáttal rátett, így alig 1 perccel a második félidő kezdete után már 0-4-re duzzadt az előnyünk általuk.

És nem volt megállás! Hegedűs Dániel találtat után Kovács Balázs is duplázni tudott, ezzel 3 játékosunk is két góllal zárta a találkozót, továbbá a győzelem a tabella élére repítette Németh Péter fiait.

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport – 13. forduló
Asterix SC Érd – TFSE-11 Teamsports 0–7 (0–3)
Gólszerzőink: Papp Zs. (5., 15.), Petroff (7., 21.), Hegedűs (33.), Kovács B. (37., 38.)

Utolsóként Dunaújvárossal csapunk össze!

Még egy összecsapás hátra van a 2023-as évből és legnagyobb szerencsénkre itthon koronázhatjuk meg az eddigi szép teljesítményt! A kiírás szerint az Asterix elleni lett volna az utolsó, de halasztás miatt a Dunaújvárossal fogunk még játszani.

Érkező vendégünk a tabella 6. helyén áll 6 győzelemmel, 3 döntetlennel és 3 vereséggel. Legutóbb nagy nehézségekbe ütköztünk idegenben és a vége egy 2-1-es vereség lett. Akkor a 38. percben sikerült kihívónknak megszereznie a győztes találatot, de reményeink szerint ezúttal nekünk kedvez majd a szerencse és a hazai pálya, ugyanis az elmúlt két itthoni meccsünkön 12 gólt szereztünk és egyetlen egyet sem kaptunk!

TFSE-11 Teamsports – Dunaújváros Futsal (12.21. 19:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Forrás: MLSZ
Fotó: Borhi Mihály – TFSE