Férfi NBII Futsal

Kiütés

Hétfő után pénteken ismét parkettre lépett futsal együttesünk, ezúttal hazai pályán, vagyis a Fáy utcai Vasas Sportcsarnokban. Ellenfél a szebb napokat látott REAC csapata volt. 

Csapatunk a hétfői botlását próbálta feledtetni a kilátogatókkal, míg a vendég csapat szintén Érd ellen elért döntetlen után akarta megmutatni, hogy a Pécs után egy másik bajnok esélyest is meg tud verni. 

Az első félidő előtt eldőlt, hogy nem a győzelem lesz a kérdés, hanem az eredmény hisz a vendég csapat 6 mezőnyjátékossal és a kapussal képviseltette magát. 

Meglepetés képen egészen a 9. percig tartotta magát a REAC, ekkor Fazekas Bálint vette be a kaput. Végig frusztráltan játszott csapatunk, mindenki gólt akart szerezni sokszor görcsösen, ez pedig sosem jó jel.
Ilyenkor szokott bekövetkezni az, ami észlelhető volt az első játékrészben is, mégpedig az, hogy a gólok nem akartak jönni. Aztán az első félidőben még Rónaszéki Botond, újra Fazekas és Fritz Balázs talált be és alakították ki a félidei 4-0-ás eredményt.

Második félidőben talán az ellenfél fáradtsága miatt – ha rosszul is hangzik – de agyonvertük ellenfelünket. A vége 18-0.

TFSE – REAC SISE 18-0 (4-0)

JV: Kiss G., Urgyán A., Muhari G.

TFSE: Papp – Fazekas, Kocsi, Dudás, Fritz B. – Takács, Lipl, Fritz A., Szalmás, Faragó, Rónaszéki, Csernai. Vezetőedző: Csernai Gábor

REAC: Sirkó – Kovács, Truong-Trung, Rick, Kollár – Kolder, Sütő. 

Gólszerzők: Fazekas (5), Csernai (3), Kocsi (2), Rónaszéki (2), Lipl (2), Fritz B., Fritz A., Faragó, Szalmás.

Most egy komolyabb szünetet tart a bajnokság futsal csapatunk számára,
következő alkaloimmal kupameccsen az első osztályban szereplő DEAC csapatát fogadjuk november hatodik napján 20:30-as kezdéssel.

Hajrá TF!

F.B.

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!