Férfi NBII Futsal

Kiszakadt a gólzsák!

A férfi futsal NB II. Nyugati csoportjában Németh Péter fiai a veretlen UTE együttesét fogadták első hazaijukon a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban. A srácok egészen elképesztő, 12 gólos mérkőzéssel kápráztatták el a közönséget és 8-4 arányban múlták felül ellenfelüket!

Még jóformán el sem kezdődött a mérkőzése, de Petroff Norbert már mesterhármast jegyzett. A 4. percben Hunyadi Mátyás szintén eredményes tudott lenni, majd a lila-fehérek magukhoz térve szépítettek, illetve egy piroslapot is begyűjtöttek. Kicsit később riválisunk újfent betalált, ezzel 4-2-re módosítva az addigi állást, de az utolsó szó így is Hegyié lett a szünet előtt.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

5-2-ről futhattunk neki a folytatásnak és nem is kellett sokat várni az újabb gólra, ami ismét Petroff nevéhez fűződött. Ebben a játékrészben vendégoldalról Csernay tudott kétszer is eredményes lenni és mesterhármasig jutni, a mi oldalunkról pedig Tarjáni is feliratkozott a gólszerzők közé. Azonban, hogy teljes legyen a keretes szerkezet, Petroff Norbert ötödik találatával zárult a mérkőzés.

Férfi NB II Nyugat, 3. forduló
TFSE-11Teamsports – UTE 8–4 (5–2)
Gólszerző: Petroff (1., 1., 2., 22., 40.), Hunyadi (4.), Hegyi (17.), Tarjáni (35.), Csernay (8., 28., 39.), Czerman (11.)

A fiúk következő mérkőzésüket az Asterix SC (Érd) ellen fogják játszani pénteken (09.29.)

Bravó srácok, csak így tovább!