Férfi NBII Kézilabda

Kiskunmajsán vár a 2. forduló

NBII-es férfi kéziseink tökéletes bajnoki rajtját követően a 2. fordulóban Kiskunmajsára utaznak. Ellenfelük az előző idényben is az NBII-ben játszott, de a Dél-keleti csoport tagjaként, ahol az 5. helyen végeztek. Kifejezetten kellemetlen és kemény riválisnak számítanak, akik a 22 meccsükből 13-at megnyertek, egyetlen döntetlenjük sem volt és csupán 9-szer kaptak ki.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A majsaiaknál nagy nézettségnek örvend a kézilabda és a sportág iránti elkötelezettségüket mi sem bizonyítja jobban, minthogy több utánpótlás és felnőtt megyei csapatuk is van, férfi-női egyaránt. A hazai közönség is jelentős haderőt képsivel minden meccsen. Küzdelmes találkozó elé nézünk, melyről a csapat edzője Datzuk Péter is ekképp nyilatkozott:

„A Kiskunmajsa új csapat a csoportunkban. Összeszokott játékosokból álló gárda, akik az elmúlt évek eredményei alapján a hazai több száz néző előtti meccseken igazán veszélyesek lehetnek. Kiélezett csatára számítok, ahol a körülményekre nem tudunk készülni, így csak saját játékunkban bízhatunk. Erő, gyorsaság, lendület és kitartás meghozhatja a gyümölcsét.”

Kiskunmajsai KC – TFSE (09.17. 18:00)
Városi Sportcsarnok, Kiskunmajsa

Hajrá srácok, hajrá TFSE!