Férfi NBII Futsal

Kirobbanó erővel fordulunk az új idényre!

Férfi futsalcsapatunk tavaly nagy hajrában maradt le az idei NB I-es tagságról, miután második helyen fejezte be az NB II. Nyugati csoportját. A tizedik jubileumát ünneplő szakosztály megújuló stábbal várja a 2023/24-es évadot, ezekről a változásokról már korábban beszámoltunk ITT. Az idény szeptember 11-én, hétfőn veszi számunkra kezdetét Szombathelyen, a Haladás II. ellen.

Idei keretünk nagy részét a tavalyi magra építette Németh Péter vezetőedző, a csapathoz viszont csatlakozott több olyan játékos, akik TF hallgatók is egyben. Többen NB I-es rutinnal is rendelkeznek, így a fiatalos csapat rutinos erőkkel kiegészülve várja a soron következő megmérettetéseket.

Az NB II. Nyugati csoportja a tavalyi 12 csapatról idén 10-re szűkült. Korábbi ellenfeleink közül továbbra is játszani fogunk a Dunaújváros, Nagykanizsa, Asterix Érd, Haladás, Mad-Dogs, Tihany, UTE alakulatai ellen, új szereplőként pedig az NB I-ből kieső ELTE-BEAC érkezik, illetve az NB III-ból felkerülő WPC Meister-Érd-SZISE.

Férfi csapatunk otthona a vadonatúj hazai környezetként funkcionáló Dr. Koltai Jenő Sportközpont lesz, ahol általában péntek esténként fogunk játszani. Az első két fordulót idegenben kezdi meg a gárda, elsőként a már fent említett Szombathely elleni túra következik, majd Dunaújváros kerül célkeresztbe. Első hazai összecsapásunk az UTE ellen lesz majd szeptember 22-én, pénteken 20:45-től.

NB II. Nyugat – 1. forduló
Haladás VSE II. – TFSE-11teamsports (09.11. 18:15)
Szombathely, Városi Sportcsarnok

Hajrá lányok, hajrá TFSE!