Futsal Női NBI

Kilátástalan helyzetbe kerültünk!

Női futsalcsapatunk a tegnapi nap során ismét bajnoki mérkőzésen lépett pályára – a szintén nyeretlen Csepel gárdáját fogadtuk. Fontos volt ez az összecsapás, hiszen – ki kell mondanunk – a csepelieké az egyetlen verhető együttes, így kiemelten fontos 40 perc várt a mieinkre.

A találkozó irama és színvonala a felek játéktudásának megfelelő volt – az első bő tíz percben többször is veszélyeztette kapunkat a vendég együttes. A gólcsendet Dióssy Dorottya törte meg a 16. percben, ezzel először kerültünk előnybe a szezon során. A félidő hátralevő részében nem történt változás, tehát előnyből várhattuk a folytatást.

A második játékrészben is bátran játszottunk, azonban a vendégek is kezdtek magukra találni, sőt rögtön a játékrész elején összejött nekik az egyenlítés. (1–1) Sajnos a padunk igencsak rövid volt, ennél fogva nem igazán tudtunk megújulni, ez pedig megpecsételte a sorsunkat. A csepeliek fokozatosan vették át az irányítást, majd a 32. percben megszerezték a második találatukat is, eldöntve ezzel az összecsapást.

Végeredmény: TFSE-BeStrong – CSEPEL UTÁNPÓTLÁS SE 1–2 (1–0)

Ezzel a vereséggel igencsak kilátástalan helyzetbe kerültünk – bízunk benne, hogy rövidesen kikecmeregünk ebből a gödörből.

Folytatás szombaton a Budaörs ellen hazai pályán!

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!