Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kiköszörültünk minden csorbát a MEFOBON!

Legutóbbi mérkőzésükön a női és a férfi kosárcsapatunknak is megszakadt az eddigi hibátlan mérlege, de tegnap ismét formába lendültek!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A hölgyek nyitották a hétfő estét, méghozzá egy igen izgalmas mérkőzéssel. Ellenfelük a SOTE jobban kezdte az összecsapást, sőt a félidő vége előtt még náluk volt az előny! Kevesebb mint 1 perc volt vissza a 2. negyedből, amikor sikerült átvennünk a vezetést és a szüntet jelző sípszó előtt már 6 pont előnyünk volt.

Forrás: MKOSZ

Innentől végig mi irányítottuk a küzdelmet és a végére 26 pontos különbséggel zártuk a találkozót. A lányok továbbra is őrzik első helyüket a tabellán és utolsó meccsükön a 2. helyezett ELTE BEAC csapatával csapnak össze!

Forrás: MKOSZ

A fiúk ezzel ellentétben nem engedték levegőhöz jutni sem az ellenfelet. Az ELTE BEAC együttesét fogadták és bár a feldobást követően rögtön pontot szerztek, ez volt az első és egyben utolsó alkalom, hogy vezettek a mérkőzésen!

Forrás: MKOSZ

A srácok minden negyeddel csak növelték a két csapat közötti távolságot, így a végén 32 pontos különbséggel ért véget a találkozó! Mivel az 1. helyezett Szombathely is győzni tudott, így a 2. helyről várjuk az utolsó Semmelweis elleni találkozót.

Forrás: MKOSZ

Női MEFOB: TFSE – SOTE
84-58 (19-23, 24-14, 22-9, 19-12)

Férfi MEFOB: TFSE – ELTE BEAC
93 -61 (26-15, 29-10, 16-19, 22-17)

Gratulálunk a nagyon szép eredményekhez!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!