Férfi NBII Röplabda

Kiköszörülni a csorbát!

Ma délután hazai pályán fogadják röpis srácaink a Győr csapatát 16 órától. A mérkőzésről lesz élő közvetítés, így otthonról is drukkolhattok majd! (a TFSE volley facebook oldalán)

Ellenfelünk az előző szezonban 3-1-re legyőzte a hazai pályán sok hiányzóval felálló csapatunkat, míg az idei szezon kezdete előtti felkészülési tornán mi nyertünk magabiztosan ellenük. A rájátszásban a győriek egyszer játék nélkül 3-0-ra a Gödöllő, míg egyszer hazai pályán 3-1-re a SZoESE csapata ellen kaptak ki, így ma biztosan fűteni fogja őket a győzni akarás!

Számunkra egyszerű a képlet. Eddig igazi teher nem volt a fiúkon, szépen és magabiztosan hozták a mérkőzéseket, nem volt szükség nagyobb erőkifejtésére, de az előző heti botlásnak köszönhetően most már minden találkozót 3 szettben kell lehozni ahhoz, hogy izgulás és matekozás nélkül nyerjük meg a csoportot.

A holnapi összecsapásról csapatunk liberója, Szabó Barnabás nyilatkozott:

„Nagyon várom már a Győr elleni mérkőzést. A múltheti botlás után nem fér már bele több hiba a közös cél elérésének érdekében. Személy szerint ezt nem tehernek, hanem plusz motivációnak érzem! A Győr sajnos a járvány miatt hosszabb pihenőre kényszerült, azonban egy erős és rutinos csapatra számítok. Azt gondolom, ha mindenki megcsinálja a saját feladatát és teljes koncentrációval lépünk pályára, akkor meg kell nyernünk a meccset!”

Sok sikert fiúk, mindent bele! HAJRÁ TFSE!

forrás: TFSE volley/facebook