Női NBI Röplabda

Kezdődik a véghajrá!

NBI-es női röplabdacsapatunk számára Nagypénteken folytatódnak a rájátszás küzdelmei. Mostantól négy héten át izgulhatunk a lányokért, akik zsinórban háromszor vendégként, legvégül pedig hazai pályán harcolnak a bajnoki címért.

Csépke Gábor és Lucas Alborch tanítványai jelenleg a második helyen állnak a tabellán, azonban minden esélyük megvan arra, hogy a pódium tetején zárjanak. A versenykiírás értelmében az NBI rájátszását 1. helyezen záró alakulat kivívja a feljutást az extraligába.

Forrás: MRSZ

Az eddig lejátszott két mérkőzésünkön felemás eredmények születtek: elsőként a Budaörsi DSE-Emericus csapatát múltuk felül három szettben, míg a MÁV Előre ellen drámai körülmények között maradtunk alul (1:3).

A folytatás kapcsán edzőnk, Csépke Gábor így nyilatkozott:

Az elmúlt két hétben törekedtünk kijavítani a mérkőzések közben előforduló hibáinkat. Emellett azon voltunk, hogy mindenki a legjobb fizikális és mentális állapotba kerüljön. Sajnálatos módon nem számíthatok mindenki játékára. Úgy gondolom, hogy semmi sincs lejátszva, még bármi előfordulhat! Azért dolgozunk, hogy a 9 hónap kemény munka legízletesebb gyümölcsét szakíthassuk majd le!

Mérkőzéseink időpontjai:

04.15. 17:00 Gödöllői RC (Vendég)
04.25. 17:00 BDSE (Vendég)
04.30. 15:00 MÁV Előre (Vendég)
05.07. 19:00 Gödöllői RC (Hazai)

Aktuális információk ellenfeleinkről:

A Gödöllő csapatához visszatért a pontgyáros Sánchez, aki nagy kihívást jelentett már az őszi, egymás elleni derbi során is. Kanadai centerük állapotáról nincs pontos információnk, de valószínüleg nem számolhat vele Szalay Attila. Másik riválisunk (MÁV Előre) legutóbb hazai környezetben egy szettet elbukott a Budaörs ellen, de végül 3:1-re megnyerte a találkozót. A találkozót követően a székesfehérvári tréner, Nagy Fanni méltatta a BDSE mezőnyözését és játékát. Ezek tudatában a negyedik helyen rájátszásba kerülő piros-feketéket sem szabad alábecsülni!

Pénteken tehát a Gödöllővel csapunk össze Monoron. A találkozó hatalmas jelentőséggel bír, ugyanis a házigazdának és nekünk sem fér bele több botlás a bajnoki címért folytatott versenyfutás miatt. Idén egyszer már nyerni tudtunk Monoron. Igaz, akkor elég foghíjas GRC nézett velünk farkasszemet.

Idegenbeli mérkőzéseinkről a hazaiak rendre biztosítanak majd online közvetítést a youtube, illetve facebook felületein. Ezek linkjeit a mérkőzések napján fogjuk közzétenni a TFSE Női Röplabda facebook oldalon. Reméljük lesznek sokan, akik a helyszínről biztatnak majd minket és segítenek a lehető legjobb eredményt elérni!

Szurkoljunk a lányoknak, hogy sikerrel járjanak. Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!