Női NBI Röplabda

Kezdődik a szezon

Női röplabdásaink a hosszú felkészülést követően, ma végre megkezdik a bajnoki pontvadászatot, a Jászberény együttese ellen.

A jászságiaknak tavaly nem sokon múlott a kiesés, azonban a jól sikerült rájátszásnak köszönhetően sikeresen kivívták a bennmaradást. A mieink pedig az utolsó pillanatokig kiélezett harcban voltak az első helyért, de az aranyérmet végül a gödöllőiek nyakába akasztották.

A lányok a héten már élesben is pályára léptek, hiszen szerdán Magyar Kupa selejtezőt játszottak Szolnokon. Csapatunk három szettben múlta felül a Szolnoki Sportcentrum gárdáját.

A találkozó után vezetőedzőnk Csépke Gábor az alábbiakat nyilatkozta: „Hoztuk a kötelezőt! Nagyon örülök, hogy egy nagyon hosszú felkészülés után egy győzelemmel kezdtük a tétmeccseket. Gratulálok a lányoknak, mert az első pontokat leszámítva végig koncentráltan játszottak. Tudtam rotálni, és minden hadra fogható játékosomat a pályára tudtam küldeni. Pénteken hazai pályán is bemutatkozunk, bízok benne hasonló eredménnyel. További sok sikert kívánok a nagyon szimpatikus szolnoki csapatnak.

Csapatkapitányunk, Poór Alexandra a bajnoki start előtt adott interjút:

A mérkőzés október 15-én 19:00-kor veszi kezdetét, a helyszín pedig a Testnevelési Egyetem „D” Terme lesz!

A kupa és bajnoki mérkőzések zárt kapuk mögött zajlanak. Belépés csupán rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak előzetes regisztrációval megengedett. Regisztráció az adott mérkőzés napján 14 óráig a fiko.balazs@tfse.hu email címen lehetséges. Belépés csak védettségi kártya felmutatásával illetve maszk kötelező használata mellett.

Az összecsapást az alábbi linken tudjátok figyelemmel kísérni:

Hajrá lányok, hajrá TFSE!!

About the author

Fajcsák Balázs

1 Comment

Click here to post a comment
  • […] Női Röplabda NBI: Női röpiseink végre megkezdik a bajnoki küzdelmeket! A lányok a hét folyamán már letudták első tétmérkőzésüket. A Csépke Gábor vezette csapat gond nélkül abszolválta a Magyar Kupa selejtezőjét. Reményeink szerint hasonló lesz a folytatás is.TFSE – Jászberény VolleyballTeamKezdés: Október 15., péntek: 19:00, Testnevelési Egyetem “D” Terem […]