Férfi NBII Futsal

Kezdődik a rájátszás!

Férfi futsalcsapatunk az alapszakasz győzteseként vághat neki a bajnokság következő szakaszának, ahol a Pécs együttese ellen kezdünk.

Póta Balázs tanítványai mindössze egy vereséget könyvelhetett el az alapszakaszban, így magabiztos előnnyel zárhattunk huszonkét forduló után.

A következő nagy feladat a felsőházi rájátszás, mégpedig a Nagykanizsa, a Pécs, a Haladás VSE II., a Mad Dogs és az UTE gárdái ellen. Az erőviszonyokat tekintve a Nagykanizsa mondható fekete foltnak, hiszen a kanizsaiak voltak az egyedüliek, akik le tudtak győzni minket, de a Mad Dogs is érdekes, ugyanis velük szemben mind a két alkalommal döntetlent értünk el.

A bajnokság ezen részének az élvonalba való feljutás a tétje, amiért nagy valószínűséggel az UTE és reményeink szerint mi leszünk a leginkább harcban, legalább is az eddigiekben ez a front élesedett ki.

Egy pár szót említsünk a következő riválisunkról is: a pécsieket először 6-4 arányban le tudtuk győzni, majd 2-2-es döntetlent értünk el. Mind a két találkozón igencsak megnehezítették a mienk dolgát a pécsiek, ezért most sem mehetünk biztosra, hiába zárták a baranyaiak negyedik helyen az alapszakaszt.

Kezdés: 19:30

Helyszín: Lauber Dezső Sportcsarnok

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!