Férfi NBII Kosárlabda

Kétszeri hosszabbításban múltuk felül a Budafokot!

NBII-es férfi kosarasaink a Budafok II. vendégeként léptek pályára és kétszeri hosszabbítást követően győzték le őket! A srácoknak ez volt zsinórban a hatodik győzelmük és minden kétséget kizárólag az egyik legnehezebb is.

Későn érkeztünk meg a meccsre, a budafokiak viszont korán elkapták a fonalat. Rögtön az első negyedben 12 pontos előnyt harcoltak ki maguknak. A második szakaszban már minket sem kellett félteni, éltünk a lehetőségekkel és visszazárkóztunk 37-34-re, de sajnos a nagyszünet sem segített rajtunk, tovább növelte a differenciát a hazai csapat.

Forrás: MKOSZ

A harmadik etapban 15 pontra szakadt el a Budafok, de az utolsó negyedben jött a fordulat! A negyedik negyed elején 11 egységet dolgoztunk le és innentől fej fej mellett haladtunk, egészen a végéig. A lefújást követően az első hosszabbításban 8-8 pont esett, a másodikban viszont egyet sem dobtak a hazaiak, míg mi 16-ot jegyeztünk.

Budafok II. – TFSE 74-90 (22-10,15-24,17-10,12-22)

Boros Zoltán fiainak ez volt egyhuzamban a hatodik győzelme, ezzel továbbra is őrzik helyüket a tabellán. Játékosaink közül többen is 10 pont fölött zártak, közülük Keresztesi Dávid járt az élen, aki 26-ot vállalt magára. A srácok következő mérkőzésüket az SZPA-HSE ellen fogják játszani hazai környezetben.

Forrás: MKOSZ

Gratulálunk az újabb győzelemhez, csak így tovább!