Női NBI Röplabda

Két lépésre a cél!

NBI-es női röpiseinket csupán két lépés választja el a bajnoki címtől és a feljutásról. Ezúttal a DSZC csapatát kell legyőznünk, ami egyszer már sikerült a szezon során, nem is olyan régen. Februárban idegenben 0:3-ra sikerült diadalmaskodni egy viszonylag könnyedebb hangvételű meccsen, most azonban tiszta lappal kell pályára lépnünk, örömünkre újfent hazai pályán.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Hazai környezetben ebben a kiírásban csupán egyetlen egyszer szenvedtek vereséget Joel Herrera tanítványai, még novemberben a Veszprém ellen. Azóta viszont mindenhol megállíthatatlanul mentelenek, zsinórban 15 alkalommal tudtak nyerni a hölgyek. Legutóbb a Békéscsabát sikerült magunk mögé utasítani. Íme bődületes menetelésünk:

Forrás: MRSZ
Forrás: hunvolley

Érkező ellenfelünkkel 8 alkalommal csaptunk össze feljutásuk óta, ebből csak egyszer kaptunk ki. Javunkat szolgálja, hogy a debreceniek régóta nem tudtak nyerni, legutóbb a seregható Jászberényt tudták legyőzni, azóta 6 meccsen maradtak alul riválisaikkal szemben. Az elmúlt megmérettetéseik során összesen 2 szettet tudtak nyerni.

Reményeink szerint most vasárnap tovább folytatódik álomszerű sorozatunk és egy újabb hatalmas lépést tehetünk a céljaink felé. Elhivatott szurkolóink ezúttal is jelen lesznek, hogy támogassák a kedvenceiket. Buzdítunk mindenkit, hogy látogasson ki ezen a kellemes vasárnap délutánon a katlanként szolgáló „D” terembe.

Akinek nincs lehetősége, annak javasoljuk, hogy a Sportmédia közvetítésén keresztül kövesse a találkozót:

TFSE – DSZC-Eötvös DSE (04.16. 16:00)
TF „D” terem, Budapest

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!