Férfi MEFOB Férfi NBII Kosárlabda Női MEFOB

Kereken 10!

NBII-es férfi kosarasaink a Gia Form-VMG DSE-vel csaptak össze a bajnokság 24. fordulójában. Boros Zoltán fiai ismét győztesen hagyták el a pályát, ezzel bezsebelve zsinórban tizedik diadalukat! Négyen is 10 pont fölé jutottak, közülük Vígh Marcell emelkedik ki, aki 32-vel zárta a találkozót. Pozsik Zsombor 17-et, Félix Ákos 14-et, Szlávik Bence 12-t dobott.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az első félidőben nem alakult ki nagyobb különbség, negyedenként mindössze 1-2 pontos előnyre tudtunk szert tenni. A foghíjasan felálló vendégeken a harmadik negyedben lett úrrá a fáradtásg, ami meg is pecsételte a sorsukat. Előbb 16, majd a záró etapban 14 egységgel tudtunk nyerni és épphogy nem lett meg a 100 pont.

Forrás: MKOSZ

TFSE – Gia Form-VMG DSE 99-66 (18-16,23-22,28-12,30-16)

Forrás: MKOSZ

A fiúk következő találkozójára idegenben kerül sor a Titán Farkasok otthonában. Gratulálunk az újabb győzelemhez, sok sikert a következő meccsre!

Kezdődik a MEFOB rájátszás!

3 hét kihagyás után folytatódik a MEFOB, ahol a srácok tavalyi elődöntős ellenfelükkel, Miskolccal csapnak össze! A korábbi évhez hasonlóan második helyig jutó borsodi alakulattal ezúttal hamarabb találkoznak Boros Zoltán tanítványai.

Forrás: mefobfeszt.hu

Sajnos az utolsó forduló nem alakult jól, ezért a 3. helyig csúsztunk vissza, csupán 1 ponttal lemaradva a dobogó első két fokáról. Mindezek ellenére bizakodva várjuk a rájátszás első meccsét, amire ma este kerül sor hazai környezetben. Legutóbb kifejezetten izgalmas találkozó kerekedett a két fél összecsapásán, ahol 94-96-ra tudtunk nyerni,

TFSE – Miskolci Egyetem (04.17. 20:15)
TF L2 terem, Budapest

Kováts Gabriella tanítványai hibátlanul teljesítették az alapszakaszt, így nem is volt kérdés az első hely sorsa. A rájátszásban a DEAC lesz az ellenfelük, aki a keleti csoport 4. helyén végzett 4 győzelemmel és 6 vereséggel, ebből kettőt az utolsó fordulókban vesztett el.

Fotó: Valus Dávid

Házigazda riválisunkkal legutóbb Miskolcon találkoztunk a bronzmérkőzésen, ahol kiélezett küzdelemben végül 11 ponttal tudtak nyerni a lányok 63-52-re. Reményeink szerint azúttal is hasonlóan jól alakulnak majd a végeredmények!

DEAC – TFSE (04.17. 19:30)
Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma

Sok sikert hölgyek és urak, hajrá TF!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!