Női NBI Röplabda

Kemény hetek jönnek…

Női röplabdacsapatunk hosszú kihagyás után térhetett vissza a pályára januárban. Első tétmeccsük 2021-ben meggyőző sikerrel zárult. Hazai pályán 3-0-ra győzték le a DSZC-Eötvös csapatát.

Ezt követte múlt héten a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének tanulságos oda-visszavágója, az egy szinttel magasabban lévő UTE (extraliga) ellen. Mindkét mérkőzésen 0-3 arányban maradtunk alul. Az idegenbeli találkozót követően lányaink edzője, Csépke Gábor több tüzességet és harcosságot kért a lányoktól.

Erre feltétlenül szükség lesz, hiszen a következő hét hétben minden hétvégén lesz bajnoki mérkőzése lányainknak.
Az alapszakasz jelenlegi állását elnézve nagyon izgalmas időszak előtt állnak a női röplabdázás szerelmesei. Íme az aktuális tabella:

Bíztató adatként szolgálhat, hogy csapatunk játszotta a legkevesebb mérkőzést eddig, mégis előkelő pozíciót foglal el a bajnoki sorozat aktuális állásán. Minden résztvevővel legalább egyszer játszik még Csépke Gábor és Lucas Alborch edzői párosának csapata.

Az előttünk álló hétvégén az NB II-es feljutó, PTE-PEAC fogadja lányainkat hazai pályán. A pécsi mérkőzés előtt csapatunk kapitánya, Poór Alexandra így fogalmazott: Szeretnénk győzelemmel hangolódni az előttünk álló pörgősnek ígérkező időszakra. Kemény hetek jönnek, közel két hónapig nincs pihenő. Mérkőzésről mérkőzésre kell készülnünk és bíznunk kell abban, hogy beérik a befektetett munka.

Csapatunk pontos menetrendje

Szurkoljunk a lányoknak az alapszakasz küzdelmeihez!