Női NBI Röplabda

Kell a győzelem!

Az idény egyik, ha nem a legfontosabb mérkőzése lesz a Gödöllő elleni találkozó NBI-es női röpiseink számára!

Az előző fordulóban kiharcolt MÁV Előre elleni mesés győzelem után sem lehet hátradőlnie a lányoknak! A nyertes mérkőzésnek köszönhetően az eddigi 3. helyről felugrottunk az 1.-re, de a java még csak most jön. Az első három hely nagyon szorosan követi egymást, hiszen csak 1-1 pont választja el egymástól a csapatokat. Következő ellenfeleinkkel kivétel nélkül idegenben csapunk össze, ráadásul a most szombati, Gödöllő ellen vívott csata teljesen felbolygathatja az aktuális tabellát.

Győzelem esetén biztosan megtartanánk az első helyet! Azonban figyelnünk kell arra, hogy legalább 2 győztes szettig eljussunk, mert akkor a legrosszabb esetben is pontegyenlőséggel állna a három élcsapat a tabellán. Mellettünk szól, hogy a Fehérvár elleni diadallal nálunk a helyzeti előny és Szalay Attila csapatából több alapember is hiányzik! Bíztató a mostani formánk és nagyon keményen dolgoznak jelenleg is a lányok, hogy megnyerjék az alapszakaszt!

Ősszel az egymás elleni találkozón 2:0-ás TFSE előnyről tudott fordítani nálunk a Gödöllő. De ahogy a MÁV Előre ellen, ezúttal is revansra készülünk!

Forrás: hunvolley.info

A találkozóra Monoron keröl sor 17:00-kor (városi sportcsarnok)!
Játékvezetők: Szabó P., Varjasi

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!