Férfi NBI Futsal

Kecskemétre látogatunk!

Férfi futsalcsapatunk – az Újpest elleni vereséget követően – a Kecskemét otthonában javíthat a következő körben. A keret nagyrésze covid fertőzés miatt nem tudott rendelkezésre állni – bízunk benne, hogy hamarosan mindenki újra bevethető állapotban lesz.

Várunk vissza mindenkit!

Az alapszakasz utolsó előtti összecsapása lesz a kecskemétiek elleni és mivel nem tudtunk meglepetést okozni az Újpest ellen, így – minden bizonnyal – a 9. helyen zárjuk az bajnokság ezen részét, ennél fogva nem bír akkora téttel számunkra ez a viadal. Nem úgy a hírös város együttesének, amely gárda jelenleg – a még felsőházi rájátszást jelentő – ötödik pozícióban van a tabellán.

A két fél őszi találkozóján már az első félidő során tekintélyes előnyre tett szert a Bács-Kiskun megyei különítmény, azonban mindenképp ki kell emelni, hogy a második játékrészben jóval precízebb teljesítményt nyújtottunk, aminek köszönhetően döntetlenre hoztuk le ezt a periódust.

Legutóbb túl nagy falatnak bizonyult a Kecskemét!

Fontos hír: Új igazolásaink ezen a meccsen fognak először harcba szállni – bízunk benne, hogy sikerül mindenkinek tudása legjavát nyújtania.

A mérkőzés hétfőn, 19:00-tól kerül megrendezésre.

Élő stream az alábbi linken:

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!