Férfi NBII Futsal

Kanizsán zárjuk az évet!

Férfi futsalosaink a legutóbbi fordulóban is meg tudták őrizni a veretlenségüket, aminek köszönhetően ismét az élre ugrottak a bajnoki tabellán. Soron következő ellenfelünk pedig nem más, mint a Nagykanizsa.

A Hidegkút sem tudta az útinkat állni és szerencsére a közvetlen riválisaink is botlottak, így jelenleg három pont az előnyünk a második helyen tanyázó UTE gárdájához képest.

Örömteli hír ez nekünk az idei utolsó bajnoki előtt, amire Nagykanizsán kerül sor. A kanizsaiak felsőházi helye nem igazán veszélyben, hiszen öt ponttal többet gyűjtöttek a már alsóházinak számító Tihanyhoz képest. Nyolc siker és hat vereség – ez a mérlege a zalaiaknak. Az így született eredmények mindegyike papírforma, mivel csak az előkelőbb helyen álló alakulatokkal szemben vesztettek csak pontot.

Ami pedig a mieinket illeti: csak szulerlatívuszokban tudunk rólul beszélni. 14 meccs után is még mindig veretlenül és most már újra éllovasként. A két fél szeptemberi összecsapásán végig domináltuk a párharcot és végül 7-3-as diadalt arattunk, amivel most is kiegyeznénk.

Kezdés: 19:00
Helyszín: Kanizsa Aréna

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!