Röplabda U15

Kalocsai UP – Bravúros győzelmekkel zárta a szezont az U15!

Nagyon fontos mérkőzések vártak kalocsai U15-ös csapatunkra, hiszen ezen múlott az 5. hely megtartása! A helyosztó küzdelmeit Kecskeméten vívták a lányok, első ellenfelük a Taksony egyesülte volt. Már az első szettben magabiztos győzelmet arattak és ugyan a másik kettőben kiélezettebb játék alakult ki, így is sikerült 3:0-ás összesítéssel megnyerni az összecsapást.

A verhetetlen brigád!

A java még csak ezután következett! Az hagyján, hogy fél 7-ig kellett várniuk a következő találkozóra, de még az is nehezítette a Kováts Ágnes tanítványainak dolgát, hogy a házigazda KESI-vel kellett megmérkőzniük. Gigászi csata vette kezdetét, mely 2 órán át tartott. Az első szakaszban nagy fölénnyel nyertek a lányok, a másodikban már nehezebb dolguk volt és nem sikerült megverni a házigazdát. A harmadik szettben újfent diadalmaskodtak, de a rivális nem engedett és a negyedikben megint ők kerekedtek fölül. A mindent eldöntő utolsó felvonást azonban sikerrel zártak a lányok és így két győzelemmel megtartották az 5. helyet!

Vezetőedzőjük így méltatta a csapatot a bravúros teljesítmény után: „Ez volt számukra az év mérkőzése! Beért az idei szezon munkája, amikor mindent amit eddig tanultak, kamatoztatni tudtak a pályán.”

TFSE-Kalocsa – BTDSE 3:0 (25:15, 25:21, 25:19)

TFSE-kalocsa – KESI 3:2 (25:14, 19:25, 25:17, 14:25, 15:13)

Gratulálunk a győzelmekhez lányok!