Egyetemi sport MEFOB

Jön az őszi MEFOB áradat!

A BEFS és a Magyar Repülő Korong Szövetség közös szervezésével Mixed divízió 4-4 elleni ultimate frisbee bajnokságot rendeznek kezdőknek és haladóknak egyaránt! A verseny ideje szept. 25., a nevezési határidő pedig szept. 16. Minden egyéb a versennyel kapcsolatos fontos információt megtaláltok az alábbi pdf-ben:

BEFS_Ultimate_2022_osz

Október 2-án három kategóriában rendeznek Országos Fitness bajnokságot! A nevezési határidő szept. 26. és külön felhívják a figyelmet arra, hogy a versenyen doppin vizsgálatot tartnak. Az egyéb, női versenyzők részére például a magassarkú paraméterei, illetve a ruházattal és minden mással kapcsolatos információt megtaláltok a lentebbi pdf-ben:

TestepitesFitness_Mefob_versenykiiras-2022

Jótékonysági maratont és félmaratont rendeznek szeptember 24-én Kaposváron. A MEFOB-on nem csak hallgatók, hanem oktatók is indulhatnak! A Magyar Honvédség a nevezésekből befolyt összeget, illetve az adományokat jótékony célra fogja felhasználni. A nevezéssel, helyszínekkel és versenyszámokkal kapcsolatos informácókat megtaláljátok az alábbi pdf-ben:

Versenykiiras_2022_Deseda-Felmaraton-es-MEFOB-1

Október 22-én megrendezésre kerül a 28. Rókaűzők – Váltófutóverseny Kaposváron. A nevezési határidő október 14. A tudnivalókról, újdonságról tájékoztató jelenik meg a www.rokauzok.hu honlapon és a facebook oldalon is. Minden egyéb fontos dologgal kapcsolatos információt megtaláltok a MEFS honlapján.

A versenyekkel és a nevezéssel kapcsolatban az alábbi e-mail címeken tudtok érdeklődni: koch.agoston@tf.hu / hadusfalvy.polett@tf.hu vagy a sportiroda@tf.hu