MEFOB Röplabda

Jön a röplabda MEFOB Döntő!

Mint arról már korábban beszámoltunk, női egyetemista csapatunk kivívta a Kaposváron megrendezésre kerülő MEFOB négyes döntőn való indulást. Örömhír, hogy a hölgyek mellé az urak is csatlakoznak! Mindkét együttesünk kettős győzelemmel hangolódott Final4 küzdelmeire. Női ágon a legjobbak közé jutott még rajtunk kívül a MATE, a BME és a Corvinus. Csütörtökön 10:00-kor kezdődik majd az első találkozó (elődöntő), melyet a mieink indítanak a házigazda ellen.

A női csapat tagjai: Poór, Czakó, Dani, Pécsi, Rácz, Soós, Szerényi, Radomszki, Réthelyi, Villányi, Dóka – Edző: Jókay Zoltán

A srácoknál hasonlóan alakult az első összecsapás, mint a lányoknál. A viszonylag szoros első párharcot 0:3-ra sikerült megnyerni, ennek tudatában várhattuk a visszavágót, amire nem került sor. Az ellenfél nem jelent meg a mérkőzés napján, így a szabályok értelmében nekünk ítélték a győzelmet. A fiúknál a legobbak között a házigazda MATE, a Debrecen és a Corvinus szerepel, utóbbival játszunk az első összecsapás során.

A férfi csapat tagjai: Gyenes, Kun, Fenyő, Majer, Báder, Gazsi, Wirnhardt, Nagy – Edző: Molnár István

Tavalyról szép emlékeket őrizhetünk, hiszen lányaink a dobogó legtetején végeztek, miután legyőzték a Corvinust! A srácok sajnos kikaptak a döntőben a kaposváriaktól. Reményeink szerint mind a két csapatunk éremmel térhet haza a tornáról. A helyszín a Kaposvári Aréna és a hozzá kapcsolódó Körcsarnok lesz.

Sok sikert a csütörtöki napra lányok-fiúk, hajrá TFSE!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!