Férfi NBII Futsal Magyar Kupa

Jön a Fradi!!

két hete már, hogy legutóbb tétmeccsen szerepeltek fiaink, akik akkor az UTE ellen egy gólgazdag döntetlent értek el. Ez pedig azt jelenti, hogy továbbra is őrzi a csapat a veretlenségét, ugyanis az eddig nyolc lejátszott mérkőzésből hat alkalommal sikerült győznünk és két alkalommal pedig 1 pontot tudtunk szerezni, ami jelenleg a 2.helyet jelenti az NB2 Nyugati csoportjában!

Ezúttal viszont kupameccsre készülnek a srácok, az ellenfél pedig az NB I-ben szereplő FTC-FISHER KLÍMA csapata. A két együttes közti osztálykülönbség ugyan tény, de ezt a differenciát a tabellán elfoglalt helyek alapján inkább lefele kell kerekíteni. Míg mi és a Haladás második számú csapata kimagaslunk a pontvadászatunkból, addig a Fradi lefele lóg ki az élvonalban. 10 forduló után mindössze egy győzelmet és egy döntetlent tudnak felmutatni, amivel az utolsó előtti 9. helyen állnak.

A találkozó várakozásaival és az elmúlt időszak rövid értékelésével kapcsolatban Sóvári Benedeket kérdeztük:

Egy elég nehéz időszakot élünk… nagyon nehéz megmondani, hogy mi lesz a jövőben, lesz-e bajnokság vagy nem. Mi próbálunk pozitívan hozzáállni és bízunk benne, hogy lesz tovább és sikerül a feljutás. Az edzések tovább folytatódhattak így tudtuk folytatni a közösen elkezdett munkát, ezáltal az egész csapat plusz motivációt kapott. A szerdai kupameccs egy rendkívül nehéz mérkőzés lesz, mivel a Ferencváros egy remek csapat sok jó és rutinos   játékossal. A sorsolás óta készülünk a mérkőzésre keményen edzünk és bízunk abban, hogy sikerülni fog a továbbjutás. Biztos, hogy egy jó mérkőzés lesz és egy komoly küzdelem mindkét csapat részéről.”

Az biztos tehát, hogy nem az esélytelenek nyugalmával kell majd pályára lépnünk, viszont a győzelemhez az alázatos hozzáállás és a harcias elán nélkülözhetetlen lesz!

Hajrá Fiúk!!

Hajrá TFSE!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!