Kosárlabda Női NBI/A

Jöjjön a Csata!

Élvonalbeli női kosarasaink egyik harcot a másik után vívják hazai környezetben és most a 3. fordulóban a Ludovika Csatát fogadják. Az előző mérkőzésen a Sopronnal ütköztek meg lányaink, ahol olyan összecsapásnak lehettünk szemtanúi, mely jó darabig párját ritkítja! Fantasztikus teljesítményt nyújtott Magyar Bianka és Hegedűs Péter csapata, ahogyan a magas szintet képviselő vendég egység is. Szokták mondani, hogy az ilyen mérkőzések jelentik a legjobb reklámot a kosárlabdának.

Soron következő riválisunk 2 mérkőzést követően 1 győzelemmel és 1 vereséggel a 7. helyen áll a tabellán. A Csata eddigi meccseiről egyaránt elmondható, hogy nagyon minimális különbséggel értek véget, tekintet nélkül az eredményekre. A Vasas ellen 58-56 (V), a BKG ellen 64-60 (GY) lett a vége.

A Csata ellen ötször is pályára léptünk a legutóbbi szezonban. Az alapszakaszban egy győzelem idegenben, egy vereség itthon, majd a play-off során egy hazai győzelem és két vereség idegenben volt a mérlegünk.

Magyar Biankáék ugyan 2 vereséggel indítottak, de ez utóbbin több félnivalója akadt az Euroliga győztesnek, mint a mieinknek. Annyi bizonyos, hogy a jelenlegi tűz és győzni akarás szellemében nincs akadály előttük, amit le ne tudnának győzni!

A találkozót megelőzően a csapat kapitányával, Theo Alival beszélgettünk:

3. forduló: TFSE-MTK – Ludovika Csata (10.01. 18:00)
MTK Kosárlabda Csarnok, Városmajor

A mérkőzés nem csak izgalmakat, de meglepetéseket is tartogat! A Jaromir Sörbisztró jóvoltából továbbra is van lehetőség INGYEN sör fogyasztására a mérkőzés időtartama alatt!

Az első negyed szünetében kisorsolunk 3 szerencsést, akiknek a félidőben lehetősége adódik bezsebelni az 1 MILLIÓ forintos fődíjat! Nem kell mást tenned, mint 24 másodperc alatt berámolni egy ziccert, egy büntetőt, majd egy félpályás kosarat!

Továbbá fontos, hogy a belépéskor kapott jegyeket megőrizzük és magunknál tartsuk, ugyanis aki 3 mérkőzésen is jelen lesz, illetve ezt jegyekkel alá is tudja támasztani, a negyedik alkalommal egy új TFSE szurkolói pólót kap ajándékba! Az akció a készlet erejéig tart!

Sok sikert a mérkőzésen és a nyereményjátékon is! Hajrá lányok, hajrá TFSE!