Férfi BLSZ II Labdarúgás

Jó úton

Férfi labdarúgó csapatunk jelenleg is a BLSZ 2. osztályában vívja mérkőzéseit, és bátran állíthatom, hogy a dobogó elérése a szezon végén teljesen reális cél a srácok számára.

            Eddig 10 mérkőzést játszottunk, mérlegünk 5 győzelem a THSE-Szabadkikötő II., az MLTC, az ÚBV KFT, a Hidegkúti SC, és legutóbbi ellenfelünk a MUN SE ellenében. 2 döntetlent értünk el a RAFC és a Pénzügyőr SE II ellenében, valamint a Pestszentimrei SK, a Nimród SE, és a Testvériség SE II ellen szenvedtük el 3 vereségünket. 22 lőtt gól mellett 15 kapott, +7-es gólkülönbségünk teljesen vállalható.

            Jelenleg a tabella hatodik helyén tanyázunk, de fontos megjegyezni, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, mint az előttünk lévők. Házi gólkirályi címért nagy csata folyik Suskó Ádám és Faragó Bálint között, előbbi 7 találatot jegyzett míg Faragó szorosan követi 6 góllal.

            Hétvégén, azaz 10.26-án a MUN SE csapatát láttuk vendégül hazai pályán a BMTE sporttelepen. Elekes József fiai kiválóan kezdték a mérkőzést, a 23. percben már zizzent a háló, Suskó Ádám talált be, majd a 31. percben duplázott. Azonban 2 percre rá jött a szépítés a 33. percben a vendégektől Pápai talált a kapuba. A félidőben tehát 2-1 állt az eredményjelzőn.

            A második játékrészben a 64. percben Kocsi Henrik módosította az állást, 3-1 ide, gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, a 3 pont már zsebben volt, és a végéig nem is változott az eredmény.

            Remek szériában a csapat, hiszen az elmúlt 4 mérkőzésből hármat nyertünk és egy döntetlent játszottunk. Szükség is van a jó formára, hiszen a következő fordulóban a listavezető Kelen SC II otthonába látogatunk, parázs összecsapásra van kilátás.

Hajrá TFSE!

BG