Kosárlabda Női NBI/A Rájátszás

Itt az alkalom visszavágni!

NBI/A-s női kosarasaink az UNI Győr MÉLY-ÚT együttesét fogadják a rájátszás 2. körében! Az első mérkőzésen hiba csúszott a gépezetbe. Habár jól kezdtek a lányok és az összecsapás első részében nem sokon múlott, hogy TFSE vezetéssel vonuljanak nagyszünetre a csapatok, végül a győriek diadalmaskodtak. Mint arról már korábban is beszámoltunk, a 3. és 4. negyedben végig dominált a hazai csapat és ennek köszönhetően nyerték meg az első meccset.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Most itt a lehetőség, hogy visszavágjunk! Az 5-8. helyért folyó párharc 2. felvonására (04.06.) szerdán fog sor kerülni a TFSE-MTK otthonában. Amennyiben, és bízunk benne, hogy így lesz, legyőzzük hazai pályán a Győrt, akkor a 3. mérkőzésen fog eldőlni a továbbjutás sorsa. A másik ágon a Csata – Vasas párosítás első mérkőzését a Vasas gárdája nyerte, így ha a 2. meccset is megnyerik otthon, már biztos továbbjutók.

Fotó: Makó Éva – MTK Budapest

Magyar Biának és csapatának minden támogatásra szüksége lesz, hogy győzni tudjanak a Városmajorban. Jöjjünk össze minél többen, hogy együtt szurkoljuk ki a győzelmet!

Fotó: Makó Éva – MTK Budapest

A szezon során a Győrrel játszott mérkőzéseink:

7. forduló: TFSE-MTK – Uni Győr MÉLY-ÚT 65-75
18. forduló: Uni Győr MÉLY-ÚT – TFSE-MTK 82-60
Rájátszás, 5-8. helyért, 1. mérkőzés: Uni Győr MÉLY-ÚT – TFSE-MTK 87-64

A mérkőzést élőben is követni lehet az alábbi linken:
https://mindigtvgo.hu/details?id=12596399&type=7&srcCarouselId=138

TFSE-MTK – UNI Győr MÉLY-ÚT
5-8. helyért 2. mérkőzés 04.06. 19:00
Budapest, MTK Városmajor

Hajrá lányok, hajrá TFSE-MTK!