Kosárlabda Női MEFOB

Ismét mi bizonyultunk jobbnak!

A kosárlabda MEFOB hétfő esti fölhozatalának fő száma női kosarasink voltak, akik a veretlen UNI Győrt fogadták hazai környezetben. Szoros összecsapásra számított mindenki, ennek ellenére sima, közel 30 pontos győzelmet tudtunk aratni! Kováts Gabriella tanítványai remekeltek, míg az ellenfél folyamatos kapkodása rengeteg eladott labdához és sok kihagyott helyzethez vezetett, amit a lányok szépen kihasználtak.

Bár az első negyedben 9 pontos előny jött össze,nem adták olcsón a győriek. Rangadóhoz méltón, kemény ütközésekkel teletűzdelt első félidő végére 23 egységre nőtt a különbség. A folytatásban már alább hagyott a vendégek figyelme és az akcióik zömét nem tudták pontra váltani, sőt befejezni is alig sikerült. Az utolsó felvonásra megrázták magukat, de már csak kozmetikázni tudtak az eredményen, ami így is 29 ponttal a javunkra ért véget!

Forrás: MKOSZ

Ezzel eldőlt a veretlenség kérdése is! Játékosaink közül Király Andreát és Burján Laurát lehet kiemelni, akik nem csak a távoli dobásokban jeleskedtek, de Vígh Bernadett és Dúl Terka fejenkénti 8 lepattanója mellett sem mehetünk el szó nélkül. Bravúros teljesítménnyel, 6 győzelemmel a zsákban várhatjuk a februári folytatást a Ludovika ellen.

Forrás: MKOSZ

TFSE – UNI Győr 85-56 (24-15, 26-12, 23-8, 12-21)

Gratulálunk az újabb győzelemhez, csak így tovább lányok!